Adme lanserar videoplattformen Cloud Production

Skrivet av Linnéa Grankvist den 5 april 2020

Adme lanserar Cloud Production, en världsunik plattform för animerad videoproduktion. Plattformen gör det möjligt för kunder att skapa animerade filmer i deras egen grafiska stil på bara ett par minuter och till en bråkdel av priset för traditionell filmproduktion.

Admes syfte är att förenkla kommunikation och göra information lättförstådd och lättillgänglig. Som ett led i att uppnå det syftet lanseras nu produktionsplattformen Cloud Production. Plattformen gör det enkelt för kunder att själva skapa filmer av högsta kvalitet både snabbare och mer kostnadseffektivt än genom traditionell byråproduktion. Systemet passar kunder som vill göra marknadsföringen skalbar och öka sin videoproduktion.

I Cloud Production får varje kund ett eget bibliotek med unika filmklipp anpassade efter deras företags grafiska profil. Klippen kan sättas ihop i oändliga kombinationer för att skapa unika filmer anpassade till olika kontexter, målgrupper och syften. Systemet har stöd för alla språk och kunder kan själva lägga in bilder, byta ut text i bild eller skapa grafer och diagram utifrån deras egna data.

”Med Cloud Production ger vi våra kunder en möjlighet att jobba med animerad video på ett sätt som inte varit ekonomiskt möjligt tidigare”, säger Simon Hedberg, vd på Adme. ”Det känns helt fantastiskt att äntligen nå den här milstolpen och få släppa det vi jobbat på i flera år.”

Hela plattformen har byggts av Admes eget utvecklingsteam och den har under drygt ett halvårs tid testats och utvärderats av ett antal utvalda kunder. Simon Hedberg säger att ytterligare funktioner är under utveckling och att kunderna kan förvänta sig flera releaser löpande under 2020 och 2021.

”Vi är verkligen stolta över vad vi har åstadkommit hittills och att kunna presentera en seriös utmanare till de mallbaserade lösningar som andra levererar idag”, avslutar han.

Vid frågor eller för att boka in en demo, kontakta Vincent Kristoffersen,
+46 72 251 71 57.

Läs mer om Cloud Production här.

Skapa magi med Adme

Kom igång med ert nästa filmprojekt redan idag!
Copyright © 2019 Adme AB