Adme startar dotterbolag – anställer två utvecklare

Skrivet av Linnéa Grankvist den 28 januari 2020

HubSpot Video

Adme stärker upp sin digitala kompetens och startar dotterbolaget Cloud Production Development Pvt Ltd i Colombo, Sri Lanka. I bolaget anställs två utvecklare på heltid för att bidra till den fortsatta utvecklingen av produktionsplattformen Cloud Production.

Admes världsunika produktionsplattform Cloud Production gör det möjligt för företag att skapa skräddarsydda animerade filmer till en bråkdel av både priset och tiden jämfört med traditionella produktioner, utan att tumma på vare sig kvalitet eller unicitet. För att kommersialisera tjänsten och skala upp verksamheten startar man nu dotterbolaget Cloud Production Development Pvt Ltd i Sri Lankas huvudstad Colombo. I bolaget anställs fullstack-utvecklarna Madukawala "Maddy" Kandasamy och Supun Silva.

”Med den här satsningen tar vi nästa steg på vår resa från ett traditionellt produktionsbolag till en mer tech-baserad animationsbyrå”, säger Simon Hedberg, vd på Adme. ”Vi är otroligt stolta över hur långt vi redan kommit i utvecklingen av Cloud Production och glada för den kompetens Maddy och Supun besitter och redan har bidragit med.”

Både Maddy Kandasamy och Supun Silva har under större delen av 2019 arbetat på konsultbasis med utvecklingen av Cloud Production, men är sedan den 2 januari i år heltidsanställda i det nystartade dotterbolaget.

”De har varit en ovärderlig hjälp för oss. I Sri Lanka finns otroligt många duktiga utvecklare och vi ser fram emot att fortsätta den här resan tillsammans med vårt nya team i Colombo”, avslutar Simon Hedberg.

Läs mer om Cloud Production här om du också vill skapa skräddarsydda explainer videos på nolltid.

 

Skapa magi med Adme

Kom igång med ert nästa filmprojekt redan idag!
Copyright © 2019 Adme AB