Möter du dina kunders digitala förväntningar?

Skrivet av Vincent Kristoffersen den 7 maj 2020

 

Året är 2020 och vi bombarderas ständigt med olika typer av innehåll från alla håll och kanter.

Samtidigt är vi utrustade med hjärnor som i grund och botten alltid strävar efter att bevara så mycket energi som möjligt, och därför undviker vi gärna jobbiga övningar, repetitiva uppgifter och att ta del av information som vi redan känner till. Marknadsförare har redan stenkoll på det här konceptet. Men i en tid där vi ständigt mäter siffror, visningar och ROI har det blivit alltmer frestande att fokusera på var och hur ofta ditt företag syns, snarare än hur ditt varumärke faktiskt upplevs.

Varje gång jag köper någonting online eller interagerar med företag på olika sätt brukar jag fundera på om den här processen möter mina digitala förväntningar. Här är de 4 frågor jag brukar ställa mig:

  • Har företaget någonting nytt att erbjuda mig?
  • Har jag fått en uppfattning om vad det här företaget vill få mig att känna?
  • Hur djup kan min kontakt med det här företaget bli? Kan jag bli del av en resa som får mitt förhållande till företaget att växa med tiden?
  • Vilka fördelar får jag som kund utöver att bara få tillgång till företagets produkt?

I en perfekt värld skulle alla dessa frågor ha tydliga svar. Men tyvärr lever vi inte i en perfekt värld.

Vi bestämde oss ändå för att försöka besvara de här frågorna. De två filmerna du ser i det här inlägget är exempel på hur vi på Adme tar våra första små steg mot att möta våra blivande och existerande kunders digitala förväntningar på ett kreativt sätt.

Vårt fokus här ligger på vår säljcykel. Vi funderade på hur vi kunde bevisa för kunden att vår produkt fungerar både före, under och efter att en affär gått igenom de vanliga stegen i en säljcykel. Här är vår lösning.

 

I det här inlägget ser du filmerna för bokat möte och vunnen affär. Filmerna är gjorda på bara ett par minuter i vår nya produktionsplattform. Vill du veta mer om hur det fungerar? Läs mer om Cloud Production här.

Skapa magi med Adme

Kom igång med ert nästa filmprojekt redan idag!
Copyright © 2019 Adme AB